Akupunktur, fertilitet og barnløshed. Zoneterapi til gravide og baby.

     
 

zoneterapi &

akupunktur | LONESIMONSEN

 
     
   
 

ZONETERAPI & AKUPUNKTUR
i forbindelse med
BARNLØSHED, GRAVIDITET & KOLIK

VIDEO MED LONE SIMONSEN  
ARTIKLER AF LONE SIMONSEN  
LÆS HVAD ANDRE SIGER
OM LONE SIMONSEN
SHORT ENGLISH VERSION
GODE LINKS
PRIS & KONTAKT
 
 
 

 

 

 

 AKUPUNKTUR OG ZONETERAPI.

Barnløshed  hos kvinder og mænd. Sund fertilitet på Nørrebro, København.

 

* Har du svært ved at blive gravid?

* Lider du af kvalme, bækkensmerter eller andet i din graviditet?

* Skal vi forsøge at lave en igangsættelse af fødslen?

Ring til mig, så kan vi snakke om, hvad jeg kan gøre for dig.


Mit speciale er at lave behandlinger med
akupunktur og zoneterapi  til gravide, kvinder der ønsker graviditet samt spædbørn med kolik. Jeg har over 20 års erfaring som behandler, og hos mig har du mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen ”Danmark”.

Ring gerne og få mere information om akupunktur hvis du har svært ved at blive gravid, har kvalme, ondt i bækkenet eller gerne vil have zoneterapi til din baby. Kolik kan, i de fleste tilfælde, bedres med zoneterapi i løbet af 3 behandlinger.

Alle behandlinger bliver tilrettelagt så de passer til dig og din situation.

Du er altid velkommen til at sende mig en sms, også i weekenden.

Kjærligst

Lone Simonsen.

 

Vi kan have en forventning om, at det er nemt at blive gravid, at det er en selvfølge og naturlig del af det at ønske, at blive gravid. Desværre forholder det sig ikke altid sådan, selvom ønsket er dybt og inderligt.

Hvis du har svært ved at blive gravid og ønsker min hjælp, er det mit speciale at hjælpe kvinder og mænd til en bedre fertilitet, uanset om I prøver selv, eller er i fertilitetsbehandling.

Er du gravid og lider du af kvalme, bækkensmerter, eller andet ubehag, er du også meget velkommen til at ringe og høre hvad jeg kan gøre for dig.

Når terminen nærmer sig, er der mange der gerne vil forberede sig ekstra godt, og det kan gøres med modning. Det leder naturligt op til en igangsætning af fødslen, hvis du er gået over tid. Du kan altid ringe og høre mere om forløbet.

En baby der har ondt i maven og eventuelt har kolik, er også meget velkommen hos mig. Jeg vil gerne høre hvordan fødslen og jeres start har været. Hvis din baby har skævheder der skal rettes op på, har jeg en god kollega og andre kontakter der kan hjælpe med det.

I DIN GRAVIDITET kan akupunktur og zoneterapi hjælpe dig, hvis du har ubehag som kvalme, træthed, forstoppelse, hovedpine, bækken- og lændesmerter eller andet. Behandlingerne virker endvidere forebyggende og afslappende, hvilket både vil være til gavn for dig og dit barn. Akupunkturen og zoneterapiens afspændende og energigivende virkning vil give dig en oplevelse af større ro, og et bedre velbefindende gennem hele graviditeten.

SKAL DU SNART FØDE kan jeg være med til at "modne" dig. Det vil sige, at dit væv lettere kan give sig, og at du og din krop bliver bedre til den udfordring, en fødsel kan være. Modningen med akupunktur og zoneterapi starter 4-6 uger før termin. Vi kan tale om fødestillinger, åndedræts-teknik og visualisering, som et supplement til den almindelige fødselsforberedelse. Er du gået over din termin, og din jordemoder siger god for det, kan vi sammen forsøge en igangsætning med zoneterapi og akupunktur. En igangsætning af fødslen med zoneterapi og akupunktur kan være et godt alternativ til en medicinsk igangsætning.

SOM NYBAGT MOR ved du, at der stilles store krav til din krop og din sjæl. Uanset hvor godt din graviditet og fødsel gik, kan amning, for lidt søvn og en helt ny rolle som mor, gøre det svært at lande på benene igen og finde sig selv. Amning kan kræve sin kvinde og kan være en kilde til bekymring. I vores iver efter at gøre det så godt som muligt for den lille baby, glemmer vi nemt, at vi selv har brug for ekstra omsorg. zoneterapi og akupunktur, kostråd og omsorg kan være med til at gøre det lidt nemmere.

NOGLE SPÆDBØRN er født med et "umodent tarmsystem". Det er tit det, der giver anledning til mavesmerter, kolik og skrige-ture. Din baby behandles blidt med zoneterapi, gerne mens du ammer, og vi kan snakke om gode råd mod kolik, luft i maven og andre små fif. Jeg vil også gerne høre hvordan din graviditet og fødsel gik, og hvordan I trives som ny familie med de omvæltninger der følger med.

De fleste spædbørn får 3 behandlinger med zoneterapi.

VED BEHANDLINGERNE til voksne kombinerer jeg ofte akupunktur og zoneterapi. Hver behandling varer 45 min. og ligger med 7 til 10 dages mellemrum. Dog afsættes der gerne 2 sammenhængende behandlinger til igangsætning af fødslen, hvis det er muligt i kalenderen. Til en baby med kolik kan der være 3-7 dages mellemrum, det afhænger af hvordan din baby har det. Jeg sætter 45 min. af til hver zoneterapibehandling. Nogle gange tager det tid at få lov til at give zoneterapi i 20 min. Det skyldes, at behandlingen kan sætte en skrige-tur i gang. Hvis det ikke er nødvendigt at bruge al tiden på din baby, kan du få akupunktur eller zoneterapi for en øm lænd, eller "amme-nakke".

 

ZONETERAPI er en behandlingsform, der arbejder med alle vitale organer, nerve-systemet og hormonsystemet, lymfe- og blodkredsløbet via trykstimulering under fødderne. Under og på fødderne har vi et refleks-system, der afspejler hele vores krop. Ved at trykke og massere på refleks-zonerne stimuleres de respektive områder i kroppen. Det giver en udrensende og opbyggende virkning. Mange af vores lidelser og skavanker kan føres tilbage til ubalancer i kroppens energi.     Der arbejdes hen mod kroppens naturlige balance ud fra fysiologisk og kinesisk sygdomsforståelse. For at opnå den bedste og dybeste gennemstrømning af energi bruges både zoneterapi og punkttryk i behandlingerne.

Desuden kan zoneterapien kombineres med akupunktur, vitaminer, mineraler, urtemedicin og kostråd efter behov. Zoneterapi forøger energien, afhjælper stress og spændinger og forebygger kommende lidelser. 

 

AKUPUNKTUR har været kendt i Kina i flere tusinde år. De så og beskrev den sammenhæng, der er i os og i naturen omkring os. Den energi der er i alting, og som er grundlag for alt liv, kaldes qi. Qi skal flyde frit i kroppen, gør den det er vi sunde og raske, har et stabilt følelsesliv og mentalt overskud. Hvis qi blokeres, mistes eller bruges op vil det give symptomer og lidelser i kroppen. Gennem vores daglige liv skal vi sørge for, at vedligeholde den qi vi er født med.

Ved en akupunkturbehandling diagnosticeres klientens qi-tilstand ud fra et grundigt interview. Derefter sættes nåle i udvalgte punkter for at regulere og styre qi. Nålene sidder i huden ca. en halv time. Alle nåle er en-gangsnåle, der bliver kasseret efter brug.

Akupunktur kan kombineres med zoneterapi og ansigts-zoneterapi, foruden vitaminer, mineraler, urtemedicin og kostråd efter behov.

 

 

©Copyright 2003 - 2019. Tekst og billeder på denne hjemmeside må hverken i direkte kopi eller i ændret form gøres tilgængelig for trediepart til kommerciel brug, uden forudgående skriftlig tillladelse.