Akupunktur, fertilitet og barnløshed. Zoneterapi til gravide og baby.

     
 

zoneterapi &

akupunktur | LONESIMONSEN

 
     
   
 

ZONETERAPI & AKUPUNKTUR
i forbindelse med
BARNLØSHED, GRAVIDITET & KOLIK

VIDEO MED LONE SIMONSEN  
ARTIKLER AF LONE SIMONSEN  
LÆS HVAD ANDRE SIGER
OM LONE SIMONSEN
SHORT ENGLISH VERSION
GODE LINKS
KONTAKT & PRISER
 
 
 

 

 

 

JEG ER UDDANNET ZONETERAPEUT OG AKUPUNKTØR, og har undervist i zoneterapi hos At Work og Naturmedicinsk Kursuscenter, ialt i 12 år.

Jeg er født i 1965, mor til en dejlig dreng og "papmor" til 2 større drenge.

Det er mit speciale og store interesse at arbejde med gravide og spædbørn.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler, RAB, det betyder at du har mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen ”Danmark”.

Min eksamen i zoneterapi tog jeg fra Naturmedicinsk Kursuscenter i december 1995. I april 1996 startede jeg mit firma, og åbnede klinik senere samme år. I sommeren 1996 startede jeg undervisningen af mit første hold zoneterapi-elever.

Jeg har arbejdet som behandler på Biopatisk Klinik på Østerbro i København siden april 1998, kun afbrudt af barselsorlov og er nu på Nørrebro.

Fra marts 2018 arbejder jeg på klinikken 'Maven og Mig' Nørrebrogade 45 E.           Desuden var jeg i 1997 og 1998 behandler for de ansatte i Finanstilsynet.

Min 3-årige uddannelse i akupunktur har jeg taget på Skolen for Traditionel Kinesisk Medicin og Akupunktur. I marts 2001 blev jeg færdig som akupunktør, efter at have skrevet speciale om akupunktur og fødselsdepressioner.

Jeg deltager i efteruddannelseskurser, bl.a. akupunktur, gynækologi og fødselslære.

Udover at være akupunktør og zoneterapeut blev jeg uddannet massør i 1994, og ansigtszoneterapeut i 2001.

Se detaljer om dage og tidsbestilling under kontakt.

 

 

 

©Copyright 2003 - 2019. Tekst og billeder på denne hjemmeside må hverken i direkte kopi eller i ændret form gøres tilgængelig for trediepart til kommerciel brug, uden forudgående skriftlig tillladelse.