Akupunktur, fertilitet og barnløshed. Zoneterapi til gravide og baby.

     
 

zoneterapi &

akupunktur | LONESIMONSEN

 
     
   
 

ZONETERAPI & AKUPUNKTUR
i forbindelse med
BARNLØSHED, GRAVIDITET & KOLIK

VIDEO MED LONE SIMONSEN  
ARTIKLER AF LONE SIMONSEN  
LÆS HVAD ANDRE SIGER
OM LONE SIMONSEN
SHORT ENGLISH VERSION
GODE LINKS
KONTAKT & PRISER
 
 
 

 

 

 

Flere af mine klienter har skrevet om deres behandlinger hos mig. I skal have tak for jeres søde ord.

 

Efter en ufrivillig abort følte jeg mig afkoblet fra min egen krop og fandt Lone ved en mere eller mindre tilfældig google søgning. Jeg startede med at komme for at genfinde kontakt med og styrke i egen krop, men endte med at komme hos Lone igennem en hel graviditet (blev heldigvis gravid igen 1,5 måned efter aborten), hvor jeg også fik gode råd om kost og bekæmpelse af små-gener (forstoppelse og kramper i benene). Efterfølgende er jeg fortsat kommet hos Lone, da jeg havde for lav en mælkeproduktion (og nok også en fødselsreaktion jeg lige skulle ovenpå efter) og igen har de gode råd været lige så værdifulde som behandlingerne. Baby har også fået behandling - men det har hun jo på en måde fået hele vejen igennem.

Nina Ingvartsen

I over et år havde jeg uden held forsøgt at blive gravid med IVF. Første gang jeg fik akupunktur ved ægoplægning blev jeg gravid. Det foster mistede jeg. Den næste IVF behandling blev ledsaget af ugentlig akupunktur og resulterede i min dejlige førstefødte. Derefter ville vi have flere børn. I hele processen begyndte der at tegne sig et mønster af, at jeg tilsyneladende blev bedre gravid (højere HCG-niveau og færre aborter) jo flere gange jeg havde været hos Lone op til og under IVF behandlingerne. Hvorfor det fungerede sådan for mig, ved jeg ikke, men jeg har i dag 3 skønne børn og Lone har hjulpet dem alle på vej.

Rikke Gry Secher, privatpraktiserende psykolog


Jeg har været rigtig glad for at gå i behandling hos Lone. Jeg reagerede rigtig godt på hendes behandling og hun fik allerede efter 1. behandling styr på min cyklus. Efter at have gået hos hende i 3 måneder blev jeg gravid efter vi havde prøvet selv i lidt over 1 år.
Ud over at være en dygtig behandler er Lone en dejlig person, som giver plads til at man kan være sig selv under behandlingen. Man kan mærke at hun brænder for faget og hele tiden efteruddanner sig og lærer nye ting vedrørende graviditet og fertilitet. Hvis man spørger får man et godt og nyttigt råd med på vejen.
Alt i alt kan jeg give hende mine varmeste anbefalinger.
Jeg er så glad for din behandling:-)

Tina Winther Nielsen.

Kære kære Lone. Da jeg cyklede fra dig, var det med den dejligste fred i hjertet,  og veerne blev bare bedre og bedre gennem en Irma-tur og en tur i legetøjsforrening for at finde en storebrorgave.

Jeg kunne næsten ikke tale over dankortmaskinen.

Så ringede jeg Christian hjem fra arbejde, og herhjemme kaldte jeg jordemoderen. Filejsen syntes det var spændende at stå lidt afgledet med hovdet, så jeg var 7 cm åben, -længe!

Men da vandet blev taget gik der kun to veer, og så fik jeg pressetrang og tog selv imod en svømmmende viking i badekarret i stuen, kl lidt over ni. Tak tak for dig.

Kh Inge Wemmelund. Jordemoderstuderende.


Kære Lone

 Jeg gik over tid i min første graviditet og fik en tid til igangsættelse på hospitalet.

Jeg var ikke meget for at skulle sættes i gang medicinsk, fordi jeg ønskede et så naturligt fødselsforløb som muligt uden unødvendige medicinske indgreb- og heldigvis fik jeg en tid hos dig til igangsættende zoneterapi og akupunktur
Jeg fik behandling mandag og torsdag – og torsdag aften gik fødslen i gang!
På barselsgangen sendte jeg dig en taknemmelig tanke; min søn var kommet til verden med et startskud af behandlingerne med nåle og tryk –en helt naturlig hjælp til min krop til selv at begynde fødslen.
Så her under min anden graviditet har jeg igen haft glæde af din behandling; denne gang i et længerevarende modningsforløb.
Igen gik jeg et godt stykke over tid og var lidt nervøs for, om jeg nu også kunne undgå igangsættende medicin denne gang – jeg ville gerne føde hjemme, og det kan man ikke ved igangsatte fødsler.
Men formiddagen efter den sidste behandling gik fødslen i gang, og endte med at blive den perfekte hjemmefødsel, jeg havde drømt om.
Min datter kom til verden på gulvet i vores soveværelse – og jeg sender dig atter en meget taknemmelig tanke.
Tak for de gode og virkningsfulde behandlinger; jeg håber, at mange gravide vil finde vej til dig.
Kærlig hilsen Maja Halberg


Jeg fik barn sent i mit liv. I den sårbare proces hvor nye tanker pludselig melder sig 'hvad nu hvis jeg ikke kan' - 'er det normalt at få det sådan' var Lone min faste klippe. Osende af moderlighed føler jeg at hendes væsen har påvirket min egen moderlighed og tilsammen med hendes behandlinger modnet mig på flere planer. Lones fagligt brede værktøjspalette, giver en fornemmelse af, at lige meget hvad jeg kommer med - kvalme, ængstelighed, træthed, vand i kroppen… så ved hun hvor og hvordan hun skal sætte ind. Dét er tryghed - i hvert fald for mig.                Lone, det er et rum hvor jeg kan være helt mig selv.                                               Louise Breyen, mor til Herman på 16 måneder.

 

 

 

 

 

©Copyright 2003 - 2019. Tekst og billeder på denne hjemmeside må hverken i direkte kopi eller i ændret form gøres tilgængelig for trediepart til kommerciel brug, uden forudgående skriftlig tillladelse.