Skip to content
Opskrift spinat og feta sauce

Spinatsovs med feta, løg og squash.

Spinat er en god kilde til jern for gravide og kan være et naturligt supplement, der smager fantastisk.

Det skal du bruge:

  • 1 squash
  • 1 pose med helbladet frossen spinat ca. 900 gr.
  • 1 stort løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • 1 bouillonterning eller flydende bouillon
  • Revet muskatnød, eller stødt muskatnød.
  • Fetalignende ost, gerne en cremet hvid ost som f.eks. Puck mediterranean.
  • Peber
  • Salt

Frengangsmåde:

Skær løg i tern og hvidløg i tynde skiver, eller pres det. Svits det i olie et par minutter og tilsæt derefter en squash i tern, steg videre i 3-4 minutter.

Tilsæt spinaten og rør det rundt.

Skru ned for blusset, læg låg på og lad spinaten tø og afgive væske til retten. Når det hele er varmet igennem, krydrer du med muskatnød, bouillon og peber.

Til denne portion bruger jeg ca. 250 gram Puck ost, som skæres i tern og smelter med i retten. Osten er salt, så det er først når den har været kogt med et par minutter at du skal smage til med salt, mere muskat og peber.

Retten kan fryses hvis I ikke spiser det hele. God til både ris og kartofler.

Velbekomme.

Back To Top